Пробајте ги нашите вина

Резервирај маса

Ги очекуваме вашите резервации за ручек или вечера. Со задоволство прифаќаме организирање на прослави и приватни забави. Тука сме за Вас, во најсреќните мигови, заедно да создаваме незаборавни спомени. За доживувањето да биде комплетно.

КОНТАКТ

ВНАТРЕ

Ресторанот располага со капацитет од 70 -80 гости. Пријатен амбиент, идеално место за свадби, приватни забави, фамилијарни прослави и деловни настани.

ЛЕТНА ТЕРАСА

Летната тераса располага со капацитет од 200 гости. Она што дава особен белег е погледот кон езерото. Незаменлив, магичен и инспиративен.

УЖИВАЈТЕ ВО НАЈДОБРИТЕ
ВИНА

 • Alexandria (Riesling) Classic
 • Traminec Classic
 • Alexandria Cuvée
 • Temjanika Classic
 • Chardonnay Classic
 • Sauvignon Blanc Special Selection
 • Muscat Oonnel Special Selection
 • Grenache Blanc Special Selection
 • Temjanika Special Selection
 • Chardonnay Special Selection
 • Rkaciteli Special Selection
 • Chardonnay Classic
 • Barovo Terorir
 • Bela voda Teroir
 • Domaine Chardonnay Lepovo
 • Alexandria (Cabernet Sauvignon) Classic
 • T`ga za Jug
 • Cabernet Sauvignon Special Selection
 • Merlot Special Selection
 • Alexandria Cuvée
 • Vranec Special Selection
 • Barovo Terorir
 • Bela Voda Teroir
 • Domaine Lepovo Pinot Noir
 • Domaine Lepovo Grand Cuvée
 • Alexandria Cuvée
 • Rose Classic