Shijoni verërat tona

Rezervoj tryezën tuaj

Rezervimet Tuaja të drekës dhe darkës. Ne me kënaqësi pranojmë organizimin e festave dhe mbrëmjeve private. Jemi këtu për Ju, në momentet më të lumtura, që bashkë të mundësojmë kujtime të paharrueshme, që kënaqësia të jetë e plotë.

KONTAKT

PJESA E BRENDSHME

Restoranti ka kapacitet për të pranuar 70-80 mysafirë. Ambient i këndshëm, një vend ideal për dasma, festa private, festime familjare dhe aktivitete afariste.

PJESA E JASHTME

Pjesa e jashtme ka kapacitet për të pranuar 200 mysafirë. Shikimi drejt liqenit i jep vendit një veçanti dhe e bën të pakrahasueshëm, magjik dhe inspirativ.

ENJOY VERËRAT MË TË
MIRA

 • Alexandria (Riesling) Classic
 • Traminec Classic
 • Alexandria Cuvée
 • Temjanika Classic
 • Chardonnay Classic
 • Sauvignon Blanc Special Selection
 • Muscat Oonnel Special Selection
 • Grenache Blanc Special Selection
 • Temjanika Special Selection
 • Chardonnay Special Selection
 • Rkaciteli Special Selection
 • Chardonnay Classic
 • Barovo Terorir
 • Bela voda Teroir
 • Domaine Chardonnay Lepovo
 • Alexandria (Cabernet Sauvignon) Classic
 • T`ga za Jug
 • Cabernet Sauvignon Special Selection
 • Merlot Special Selection
 • Alexandria Cuvée
 • Vranec Special Selection
 • Barovo Terorir
 • Bela Voda Teroir
 • Domaine Lepovo Pinot Noir
 • Domaine Lepovo Grand Cuvée
 • Alexandria Cuvée
 • Rose Classic