Pije freskuese

BARI KRYESOR

Shijoni koktejet dhe shoqërinë e miqve.

Vizitoni Canyon Matka Bar.

Bari kryesor ofron një numër të madh pijesh alkoolike, verërash të zgjedhura dhe pije të përgatitura me kujdes.

Oborri në përbërje të barit është një vend i shkëlqyer për organizimin e koktejeve, që do të pasurohen me ngjyrat e perëndimit të diellit.

Rezervë

Bari ka kapacitet për të pranuar 100 mysafirë.

Vendi para restorantit ka kapacitet për të pranuar 50 mysafirë.

ËMBËLSIRË DHE KAFE NË NATYRË