Освежителни Пијалоци

ГЛАВЕН БАР

Уживајте во дегустација на коктели и дружење со пријателите за време на викендите.

Посетете го нашиот бар.

Главниот бар нуди широк спектар на алкохолни пијалоци, внимателно одбрани вина и совршено приготвени коктели.

Дворот во состав на барот е идеално место за коктел забави обоени од боите на зајдисонцето.

РЕЗЕРВИРАЈТЕ

Капацитетот на барот е 100 гости

и капацитет од 50 гости на просторот пред ресторанот

ДЕСЕРТ & КАФЕ ВО ПРИРОДА