КОНТАКТ

СЛЕДЕТЕ НЕ

Кањон Матка се наоѓа 15 км југозападно од Скопје. Аеродромот Александар Велики е на 40 км одалеченост. По барање може да се договори превоз од/ аеродром. Во близина на хотелот се наоѓа бесплатен паркинг, со 24/7 обезбедување.

Како да стигнете: Автобуска линија бр. 60 од Транспортен Центар Скопје до село Матка. Адреса: 1 улица бб. , Ресорт Кањон Матка, село Долна Матка – Скопје

Ви посакуваме пријатен пат и пријатен престој…се гледаме наскоро!

  • ул. 1 бб, Сарај - с. Матка - Скопје, Македонија

  • Телефон: +389 2 2052655 Мобилен: +389 78 503 000
  • Рецепција | Работно време: 08:00 - 24:00 CEST