Kontakt

NA NDIQNI

Kanioni Matka gjendet 15 km larg Shkupit, në pjesën jugperëndimore të tij. Aeroporti Aleksandri i Madh gjendet 40 km larg Kanionit Matka. Rezervimet dhe pagesat e shërbimeve ajrore mund të bëhen në recepsionin e hotelit. Në afërsi të hotelit gjendet një parking falas që sigurohet 24/7.

Si për të arritur atje: Linja e autobusit me nr. 60 udhëton në relacion Qendra e transportit Shkup – fshati Matka. Adresa: Rr. 1 p.n. Resorti Kanioni Matka, Matka, Shkup.

Ju dëshirojmë udhëtim dhe qëndrim të këndshëm… Shihemi së shpejti!

  • Str.1 nn Village Dolna Matka - Skopje, Republic of Macedonia

  • Tel: +389 2 2052655 Mobile: +389 78 503 000
  • Пritjes | Orë pune: 08:00 - 24:00 CEST