Feel natyrën

WELCOME

Pa dallim nëse do të vendosni të qëndroni një ditë ose të pushoni më gjatë, Kanioni Matka ofron aventura pa fund, mundësi rekreimi dhe mundësi për të shijuar bukurinë e natyrës. Rezervimet duhen bërë paraprakisht, sidomos gjatë periudhës së verës.

PËR NE

BUKURITË E MATKËS

Kanioni i Matka, në të cilin dominon arkitektura e pasur, siç janë objektet e periudhës së mesjetës, kishat, manastiret dhe pjesët e fortesave (i ashtu quajturi qyteti Matka). Në kanion mund të gjenden shumë lloje endemike bimësh dhe kafshësh, si dhe dhjetëra shpella. Kanioni shtrihet në një sipërfaqe prej 5000 hektarë dhe është pozicionuar 15 kilometra larg Shkupit, në pjesën e tij Jugperëndimore.

LEXO MË SHUMË

RESORTI KANIONI MATKA

HOTEL

Hotel Canyon Matka offers you Class A accommodation, situated by the Lake Matka next to St.Andrea monastery. Rooms are pleasant and peaceful, inviting restful sleep, with the option of queen or twin beds, fully equipped for a stay of pleasant remembrance, free Wi-Fi throughout the property, and modern flat-screen TVs.

Featured Rooms:
  • Luxury Double Room,
  • Double Room – Attic,
  • Double Room – Front,
  • Double Room – Backside,
  • Twin Room,
  • Tripple Room
E ejl dhomat tona
RESTORANT
PJESA E BRENDSHME

Restoranti ka kapacitet për të pranuar 70-80 mysafirë. Ambient i këndshëm, një vend ideal për dasma, festa private, festime familjare dhe aktivitete afariste.

PJESA E JASHTME

Pjesa e jashtme ka kapacitet për të pranuar 200 mysafirë. Shikimi drejt liqenit i jep vendit një veçanti dhe e bën të pakrahasueshëm, magjik dhe inspirativ.

LEXO MË SHUMË
BARI

Bari kryesor ofron një numër të madh pijesh alkoolike, verërash të zgjedhura dhe pije të përgatitura me kujdes.

Oborri në përbërje të barit është një vend i shkëlqyer për organizimin e koktejeve, që do të pasurohen me ngjyrat e perëndimit të diellit.

Bari ka kapacitet për të pranuar 100 mysafirë. Vendi para restorantit ka kapacitet për të pranuar 50 mysafirë.

LEXO MË SHUMË
SHERBIME

Shërbim në dhomë

Shërbimi Rroba

Shërbimi hekurosje

Parking në natyrë aty pranë

Aeroporti i bie në dispozicion sipas kërkesës

Wi-Fi

Dëshmi

REKOMANDIME

Me pozicionin dhe bukurinë e tij Kanioni Matka është shenjë dalluese e Maqedonisë dhe një çudi artificiale, të cilën duhet ta shikoni për të besuar. Kanioni shtrihet në një sipërfaqe prej rreth 5.000 ha dhe gjendet rreth 15 km larg Shkupit, kryeqytetit të Maqedonisë, në anën jugperëndimore të tij. Vizitorëve u rekomandojmë të vizitojnë manastirin Shën Andrej që gjendet në afërsi të hotelit. Për sa u përket aktiviteteve të tjera, Ju mund të kënaqeni duke shëtitur, duke u zhytur në shpellat me ujë, duke u ngjitur shkëmbinjve ose duke shëtitur me kajak në lumin Treska.

Kryeqyteti gjendet 40 kilometra larg Matkës. Rezervimet dhe pagesa e shërbimeve ajrore mund të bëhen në recepsionin e hotelit, me kërkesë të mysafirëve.

REVIEW US ON TRIPADVISOR

KEEP NATYRËN