Rreth Nesh

Rreth Canyon Matkë

Historia Jone

Hoteli dhe restoranti “Kanioni Matka” ka filluar punën në vitin 1939. Hoteli i ngjan një kasolleje dykatëshe, një objekt atipik që është ngritur brenda peizazhit të bukur. Objekti ka dhjetë dhoma të rregulluara sipas traditës lokale, me dritare karakteristike dhe të mëdha. Pjesë e ofertës janë edhe dhomat komode me një dhe dy shtretër, të kompletuara me televizor dhe internet falas. Dhomat janë të këndshme dhe mundësojnë pushim të këndshëm dhe gjumë të rehatshëm.

Restoranti “Kanioni Matka” ofron një meny të shkëlqyer që ruan autenticitetin e kuzhinës maqedonase. Ushqimet gatuhen dhe shërbehen me kujdes, ndërsa për kompletimin e përshtypjes ushqimi plotësohet me verat e njohura dhe deserte.

Ne organizojmë edhe festa private.

KONTAKT