КАРИЕРА

АПЛИКАЦИЈА ЗА РАБОТА

Правиме она што е правилно, а не само лесно. Веруваме во нашиот тим, инвестираме и се грижиме за нив. Овозможуваме континуирано учење, развој и унапредување. Сакаме да уживате во вашето време поминато на работа и да сте посветени за да можеме да Ви помогнеме да успеете во новата работа. Автентичност, посветеност, позитивна средина и тимска работа се дел од вредностите на кои е засновано нашето работење.

Понекоја насмевка може само да допринесе за подобар ден. Добродојдовте во тимот на Кањон Матка.

Се забранува секакво копирање, сликање, размножување и користење на информациите наведени на www.canyonmatka.mk. За секоја злоупотреба РУСС ГРОУП ќе поведе постапка пред основен суд 2.

• РУСС ГРОУП ги задржува сите права •

Работна позиција

Патување до работа

Во Кањон Матка можеме да Ве прашаме да започнете со смената порано или да завршите покасно. Дали сте во можност да патувате од и до работа порано или покасно?

Флексибилност

Дали можете да бидете флексибилни со Вашите смени?

Ние сме отворени 7 дена во неделата. Дали можете да работите за празници, викенди, преку ден и навечер, на база на ротирачки распоред?

Комуникација

Дали зборувате некои странски јазици?

Како би го опишале Вашето познавање на првиот наведен јазик?

Како би го опишале Вашето познавање на вториот наведен јазик?

Како би го опишале Вашето познавање на третиот наведен јазик?

Како би го опишале Вашето познавање на другите јазици?

Број на работни позиции

Колку работни позиции сте промениле во изминатите 12 месеци?

Дали сте пријавени во агенција за вработување?

Возачка дозвола

Дали поседувате важечка возачка дозвола?

Кривични пријави

Што е поминато кривично обвинение? Ова не ги вклучува прекршоците за брзо возење или непрописно паркирање. Некои кривични пресуди можат да станат правосилни по одредено време од денот на изрекувањето. Ако ова време не е поминато, законски морате да не известите за сите обвиненија кои ги има против вас и кои можат да станат правосилни. Ако не ни кажете за Вашите неодлежани кривични обвиненија, тоа може да резултира со одбивање на апликацијата или автоматско губење на работното место. Не очекуваме да ни кажете за прекршоци за брзо возење или непрописно паркирање.

Дали некогаш сте биле осудени за кривично дело за кое сте одлежале?

Ако ДА Ве молиме наведете детали

Дали некогаш сте биле осудени за кривично дело за кое до денес не сте одлежале?

Ако ДА Ве молиме наведете детали

Лични Податоци

Титула

Име

Средно име

Презиме

Датум на раѓање

Адреса

Адреса и број

Град

Поштенски број

Држава

Државјанство

Телефон за контакт

Ве молиме не користете специјални карактери на пр. + или ( )

E-mail

Ве молиме наведете емаил адреса на која сакате да ве контактираме во врска со апликацијата

Алтернативна eмаил адреса

Моментално вработување

Ако не сте вработени кликнете овде

Ако никогаш не сте работеле кликнете овде

Ве молиме кажете ни за Вашата моментална позиција

Име на компанија

Позиција

Одговорности

Моментална плата

Доколку заработувате бонус на моменталната позиција напишете овде

Кој е Вашиот моментален отказен рок?

Причина за напуштање

Очекувана плата

Претходни вработувања (2)

Име на компанија

Позиција

Одговорности

Време на таа позиција

Причина за напуштање

Претходни вработувања (3)

Име на компанија

Позиција

Одговорности

Време на таа позиција

Причина за напуштање

Почеток со работа

Кога би можеле да започнете со работа?

Работни квалификации

Ве молиме наведете работни квалификации поврзани со работата за која аплицирате.

Набројте ги сите квалификации стекнати до сега

Препораки

Ве молиме набројте две препораки (нема да ги контактираме додека не Ви понудиме работен договор). Со давање на овие информации, ќе се забрза Вашето вработување.

Препорака 1

Име

Позиција во компанијата

Адреса

Емаил адреса

Телефонски број (Ве молиме не користете специјални карактери на пр. + или ( ), само броеви)

Препорака 2

Име

Позиција во компанијата

Адреса

Емаил адреса

Телефонски број (Ве молиме не користете специјални карактери на пр. + или ( ), само броеви)

Потекло на апликацијата

Од каде добивте информација за ова вработување?

Дали Ве препорача некој од нашите вработени? Ако да, Ве молиме кажете ни го нивното име, позиција и на кое место работат.

Планови

Дали имате планирано нешто во блиска иднина (свадба, крштевка, операција и.т.н.)? Ако имате, кога?

Здравствена состојба

(Вклучените информации се важни поради побрза и полесна реакција при несакани случки, во текот на работата)

Операции

Консумирање на лекови

Шеќер во крв

Проблеми со срце

Проблеми со притисок

Други останати неспомнати

Пушач/Непушач

Вештини

Искуство во струката

Дали имате искуство во работа со услужна дејност?

Ако не, кое е вашето минато искуство?

Ако немате никакво искуство кажете ни зошто треба да Ве вработиме?

Набројте ги вашите позитивни особини

Набројте ги вашите негативни особини

Практични вештини

(Основно познавање и употреба на алат, прибор и технологија. На пример: Промена на сијалица, местење на кревет, Сетирање на Маса итн...)

Набројте ги вештините

Вештини за прилагодување

(Живеење и работење со други луѓе, од различна возраст или култура каде комуникацијата е многу важна. На пример: Работење со помлади колеги од различна култура и.т.н.)

Набројте ги Вашите вештини

Вештина за менаџирање со време

(Во ресторанското и барско работење, менаџирањето со времето е важно за брзо служење на гостите дури и кога има гужва. На пример: Координирање на нарачките, примење на нарачките на време...и.т.н.)

Набројте ги Вашите вештини

Вештини за ментална организација

(Многу работи бараат силен фокус, концентрација, чисти и прибрани мисли и добра меморија. На пример: активно слушање, ефективна комуникација и.т.н.)

Набројте ги Вашите вештини

Физичка подготвеност

(Без разлика дали е Вашата канцеларија, ресторан, кујна или бар, физилките вештини се важни. На Пример: работење долги часови или служење на повеќе маси и.т.н )

Набројте ги Вашите вештини

Технички вештини и компетенции

(Овие вештини се поврзани со познавање на работа со компјутери, специфична опрема, машини и.т.н.)

Набројте ги Вашите вештини

Други вештини

(Вештини и компетенции кои не се спомнати претходно, а би помогнале во Вашето вработување)

Набројте ги Вашите вештини

Дали би ви пречело да бидете менаџирани од помлад менаџер со помало работно искуство од Вашето?